5 Artikelen Die Niet Kunnen Ontbreken Tijdens Een Kampeer Vakantie

De zomervakantie laat niet lang meer op zich wachten. Als je van plan bent om te gaan kamperen, dan zijn er een paar kampeerartikelen die we je sterk aanbevelen om mee te nemen. We hebben van elk van deze artikelen onze favoriet uitgekozen. Lees meer over de artikelen, en waarom nu juist specifiek deze zo aantrekkelijk zijn.

Picknicktafel De Luxe van DEFA

412002_4Een picknicktafel is wel zo handig als je gaat kamperen. Uiteraard kun je ervoor kiezen om een tafel en vier stoelen mee te nemen, maar dat neemt behoorlijk wat gewicht en ruimte in. Een picknicktafel is in dat opzicht een stuk praktischer.

De picknicktafel van DEFA is niet alleen stevig, maar heeft ook een wat luxere uitstraling. Bovendien is hij gemakkelijk in te klappen en als koffer mee te nemen. De afmetingen uitgeklapt zijn (lxbxh) 149 x 82 x 67 cm.

Eurotrail Campingstoel Corsica

corsica_charcoal_grey_1_4Het is fijn om ook een comfortabele stoel te hebben op vakantie. Een waarin je lekker kunt zitten, maar niet te onderuitgezakt zit. De vouwstoel van Eurotrail is zo’n stoel. Opdat je hem in elkaar kunt vouwen is hij handig om mee te nemen en gemakkelijk om op te bergen.

De stoel is bovendien zeer licht in gewicht, afgewerkt met comfortabel gepolsterd polyester. Het hoofdkussen maakt het echt een stoel waarin je kunt ontspannen.

Eurotrail Campingkast Pierry

pierry1_4Op vakantie wil je ook wel eens iets kunnen opbergen. Een opvouwbare campingkast is daarvoor ideaal. Op vakantie genoeg ruimte om er dingen in op te bergen, en onderweg neemt hij weinig ruimte in.

De Eurotrail Campingkast Pierry is in zijn categorie ideaal, omdat hij wel 50% minder pakvolume heeft dan andere kastjes! De campingkastjes van Eurotrail zijn bovendien duurzaam, en gaan dus lang mee.

Eurotrail Kingsize Ligbed

ligbedEen ligbed op vakantie is puur genieten. Af en toe wil je gewoon lekker helemaal onderuit kunnen liggen, maar soms wil je liggen en toch een boekje kunnen lezen. Het Kingsize Ligbed van Eurotrail heeft een verstelbare rugleuning, die je zeer gemakkelijk kunt verstellen naar gelang je wens. De bekleding is aangenaam zacht, en bovendien snel drogend.

Zoals je ziet staan er nogal wat artikelen van Eurotrail in ons lijstje met favorieten. Eurotrail is dan ook een topmerk als het gaat om kampeerartikelen. Ze zijn qua prijs niet de goedkoopste, maar als je het comfort en de duurzaamheid meerekent, dan komt Eurotrail toch vaak als beste uit de bus.

Dometic Koelbox RC1200

Dometic-CombiCool-RC-1200-EGPMisschien heb je de beschikking over een koelkast op vakantie. Is dat niet het geval, dan kan deze koelbox prima dienst doen als vervanger. De koelbox van Dometic is voorzien van een ijsbakje en heeft handgrepen aan de zijkant om hem gemakkelijk mee te nemen.

Je kunt hem zowel onderweg, op de camping als in de vrije natuur gebruiken, omdat je hem kunt instellen op 12 volt, 230 volt, of op gas. De box heeft een volume van 41 liter, dus je kunt er behoorlijk wat in kwijt. Hij is hoog genoeg om 2 liter flessen rechtop te kunnen zetten.