De App Om Eenvoudig Je Garage Afspraak Mee Te Boeken Is Hier!

We ontdekken steeds meer hoe handig onze smartphone is. Het is onze agenda, rekenmachine, portemonnee, wekker, noem maar op. De functies zijn echt eindeloos! Wist je dat je er ook mee kunt bellen? Feit is: bellen doen we steeds minder. Zelfs voor het maken van een afspraak in je garage, gebruik je vanaf nu een app!

Orde van de dag

Een afspraak maken bij je garage, het lijkt zo eenvoudig. Je pakt een telefoon en het is zo gebeurd. Toch kan het nog efficiënter, niet alleen voor jou, ook voor de mensen die bij de garage werkzaam zijn. Die zijn immers druk met van alles en nog wat op de werkplaats. Met de app van Autobooking wordt de agenda voor het garagepersoneel zonder omkijken gevuld. En jij kunt na een paar klikken op je telefoon ook weer door met de orde van de dag.

Voor wie er wakker van ligt…

In drie klikken maak je een afspraak. Waar je ook bent en wanneer je wilt. Het grootste voordeel van de app is misschien wel dat je zelfs midden in de nacht een afspraak kunt maken. Het zal toch maar ineens in je hoofd schieten, dat je wéér geen afspraak gemaakt hebt. Tja, je kan er maar van wakker liggen… Drie klikken en je kunt weer verder slapen! De app zoekt een garage in de buurt voor je op, op basis van je locatie. Zo ontdek je misschien nog een nieuwe garage die bij wijze van spreken om de hoek te vinden is.

De juiste garage

Wil je wel even tijd besteden aan het zoeken van een goede garage? Dan is het goed nieuws dat klantenrecensies bij de garages vermeld staan. Je kunt op je gemak doorlezen wat anderen van de garage vinden en hoe ze het werk van de garage beoordelen. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt en dat het wel goed zit met de garage waar je een afspraak maakt. Ga wel even na of een eventuele negatieve beoordeling voor jou nuttig c.q. van toepassing is. Misschien gaat die wel over een servicedienst die je toch niet af wilt nemen. Eerlijk is eerlijk: iedereen is goed in iets, maar niemand is goed in álles!

Bliep, bliep

Heb je de afspraak ingepland? Dan helpt de app je, als je dat wilt, herinneren. Je kunt zelf instellen welke meldingen of herinneringen je wilt ontvangen. Zelfs instellen wanneer de auto voor APK naar de garage moet, houdt hij voor je bij. Mits je dat er even een keer zelf inzet. Ook kun je instellen wanneer je je winterbanden weer voor zomerbanden wilt omwisselen en andersom. Nooit meer vergeet je een belangrijke afspraak in je garage. En zoiets als te lang op je winterbanden doorrijden, wat niet zo goed voor de banden is, behoort tot het verleden.

Gratis!

Alsof we niet genoeg voordelen opgesomd hebben is er nog een. Deze app houdt voor je bij welke reparaties of onderhoudsmomenten je via de app geboekt hebt. Zo kun je altijd terugzoeken wanneer je ook alweer die uitlaat hebt laten repareren (en of er nog garantie opzit) of je die winterbanden ook alweer al vervangen hebt. En hadden we al gezegd dat al deze service gratis is? Wees eerlijk: wat is er tegenwoordig nog gratis? Nou, dit dus!

Laat een reactie achter