Over Ceesje

CeesjeLeuk dat je hier even langskomt. Laat ik me even voorstellen: Ceesje, 31 jaar. Ik woon in hartje Amsterdam, samen met mijn kinderen Mees en Fay. Mijn leven is ontzettend leuk en daar wil ik jullie graag over vertellen.

Balkon, kamperen, Italië

Ik werk als ZZP apothekersassistent bij een middelgroot bedrijf. Verder is schrijven meer dan een hobby en op deze website zal ik dat ook vaak doen. In mijn vrije tijd maak ik mijn balkon zo gezellig mogelijk met prachtige planten en mooie tegels, speur ik naar de leukste (tweedehands) kleding op internet, voor mezelf én voor Mees en Fay. Ik heb fantastische tips!

Daarnaast houd ik van kamperen. Als mijn financiën het toelaten, ga ik een paar keer per jaar met onze tent de hort op. In Nederland (de Veluwe, de Wadden, Zeeland) maar ook bijvoorbeeld naar het buitenland. Wist je dat je in heel veel landen heerlijk kunt eten? Neem Italië, de gastvrijheid is zo groot, dat ik er bijna zou willen wonen. Bijna, want mijn appartement in Amsterdam ruil ik niet zo maar in.

Wist je dat je op internet…

Ceesje houdt van het leven. Ceesjeslife gaat over mijn leven en over het leven van mijn kinderen, maar vooral over alles wat ons leven fantastisch leuk maakt. Ceesjeslife.nl is bedoelt om mijn leuke ontdekkingen op internet met jullie te delen. Soms vind ik zulke mooie dingen of goede websites, dat het jammer is om het alleen voor mezelf te houden.

Heb je iets toe te voegen aan het leven van Ceesje. Neem dan contact met mij op!

[contact-form-7 id=”23″ title=”Contactformulier 1″]