De Comfortabelste Vrijetijdskleding Voor in Huis

401949_eb_05

Bron: http://bit.ly/1xQEriq

Wanneer ik thuis kom van mijn werk is het eerste wat ik doe me omkleden en comfortabele vrijetijdskleding aandoen. En nee, dat ziet er dan niet enorm charmant uit, maar who cares! Momenteel heb ik geen partner, maar al zou dat zo zijn, dan zou hij daar alvast maar aan moeten wennen. Er is een tijd om mooi te zijn en een tijd voor jezelf denk ik altijd. Inmiddels heb ik een hele collectie aan huiskleding aangelegd en in dit artikel deel ik jullie mijn favorieten.

Fleece Sloffen

Sloffen zitten sowieso fijner dan de meeste schoenen, maar ik ben vooral fan van fleece sloffen. Ze zijn zo lekker warm en zacht, ik zou ze het liefst nooit mee uit willen doen. Het voordeel is dat je deze sloffen ook zo in de wasmachine kunt doen, wat niet opgaat voor een hoop andere soorten sloffen. Bovendien zijn fleece sloffen helemaal niet duur, dat is altijd meegenomen natuurlijk.

Huispak

Een huispak is een soort trainingspak, maar dan van ander materiaal (meestal flanel, maar je vindt ze ook van wol, fleece en andere fijne stoffen). Ze zitten fijn en zien er ook nog best mooi uitziet (als je de goede uitkiest). De Blokker heeft een tijdje mooie huispakken verkocht, maar ik geloof dat ze die nu niet meer verkopen. Gelukkig is er het internet! Even googelen, en je vindt ze wel. Vind je een heel pak toch iets teveel van het goede? Draag dan bijvoorbeeld de bovenste helft met een mooie spijkerbroek of de broek met een leuk truitje.

Ochtendjas

Nog even geen zin om je om te kleden, maar vind je je pyjama alleen te koud? Ik maak op zulke momenten graag gebruik van mijn ochtendjas. Wederom misschien niet het meest elegante kledingstuk uit je garderobe, maar wel o zo fijn en gemakkelijk. Ook als ik uit de douche kom warm ik graag eerst even op in mijn ochtendjas.

TV Deken

Een TV deken is een (meestal) fleece deken waar mouwen in genaaid zijn, zodat je onder je dekentje kan kruipen en toch je handen vrij hebt. Heerlijk voor een winteravondje op de bank, of elke ander moment dat je je lekker op de bank wilt innestelen.

Jegging

Een jegging is de perfecte oplossing voor als je een comfortabele broek wilt die er toch ook nog leuk uitziet. Een jegging is namelijk een combinatie van een jeans en een legging. Zo stretch en zacht als een legging, maar met het uiterlijk van een jeansbroek. Niet alle jeggings zijn even mooi, maar ik heb een paar exemplaren gevonden die je echt nauwelijks van een mooie skinny jeans kunt onderscheiden.