Een Hottub Kopen: Het Hele Jaar Plezier voor het Hele Gezin

Een hottub is een aanwinst in je tuin. En niet alleen voor jezelf: het hele gezin maakt graag gebruik van het lekkere warme bad. Na een lange werk- of schooldag ontspan je optimaal in een hottub. En wat is er dan fijner dan een hottub kopen om te genieten in je eigen tuin, in de zomer én in de winter. Zie je het voor je? Een eigen hottub is een haalbaar doel!

Voor de kinderen én de ouderen

Een hottub speciaal geschikt voor het gezin heeft een verhoogde zitbank. Dit is echt heel handig. Zeker als de kinderen anders maar net hun hoofd boven water kunnen houden. Bovendien is hij te gebruiken als trappetje om het bad uit te kunnen komen. Dit is voor zowel kinderen als ouderen ideaal. De hogere instap aan de buitenkant is ideaal voor mensen die wat slechter ter been zijn, maar ook voor de kinderen. De leuning maakt dat je extra ondersteuning hebt. Dit maakt dat de hottub echt een gezinshottub is. Zelfs opa en oma kunnen erin stappen, mochten ze dat willen.

Medium: voor vier personen

Je kunt een hottub in verschillende maten kopen. De medium variant is prima geschikt voor een gezin. Met vier geïntegreerde houders voor je drankje kun je ook nog eens allemaal een glas kwijt. Er is in deze hottub plek voor vier volwassenen. Heb je meer dan twee kinderen? Kinderen zijn aanzienlijk kleiner dan volwassen, er passen al snel twee kinderen op de plek van een volwassene! Een familiehottub is sneller warm, omdat er minder water in de tobbe gaat. Dus ook als je op het laatste moment besluit in de hottub te gaan, is hij nog vrij snel warm.

Onderdompelen in weldaad

Sowieso is een houtgestookte hottub erg sfeervol. De kachel geeft de karakteristieke geur en geluid van een open haard. Hoe snel een hottub warm is, is afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld van hoe warm het water was toen de kachel nog niet brandde, welk soort hout je gebruikt om te stoken en het weer. Je kunt je voorstellen dat het water in de winter niet alleen kouder is, maar dat ook de buitentemperatuur te wensen overlaat. Wat is er dan lekkerder dan in het warme water jezelf onder te laten dompelen in de weldaad? Zelfs in de winter is dat super. Dat maakt dat een hottub niet alleen geschikt is voor de zomer: in elk seizoen kun je je hart ophalen.

Schoon water door af te dekken

Wat helpt om het water sneller warm te laten worden is een afdekzeil. Je hebt speciale, perfect passende zeilen die jouw water schoner houden. Eigenlijk is dit een accessoire waar je niet zonder kunt. Standaard kun je kiezen tussen een afdekzeil of een afdekdeksel. Deze laatste variant heeft een bolle deksel, waardoor er geen vuil op blijft liggen, maar bijvoorbeeld ook geen regenwater. Je kunt het vergelijken met een deksel op een braadpan: het sluit goed af en maakt dat je sneller in het water kunt springen. Alleen wel eerst even het deksel eraf halen …

Iedereen geniet in de hottub

Naast het afdekzeil zijn er veel meer accessoires die de moeite waard zijn. Wat dacht je van een thermometer, waardoor je altijd weet hoe warm het water is? Handig, vooral als je met wat kleinere kinderen in bad gaat. Naast de geïntegreerde drankjeshouders kun je ook kiezen voor een drijvende. Hoe leuk is het, als je limonade voorbijdrijft? Op zeker dat je kinderen ervan genieten. Voor jezelf schaf je een heerlijk nekkussen aan, waarop je je helemaal kunt ontspannen. Een familie hottub is precies wat de naam zegt: een lekker warm bad voor het hele gezin. En dat in elk seizoen.

Laat een reactie achter