Leuke kinderkleding voor prima prijs

VintyKidsIk schreef laatst al dat ik zo gek ben op de tweedehands dameskleding van VintyWomen, er is een nieuwe liefde bijgekomen: VintyKids. Wat een fantastische website is dat, precies wat ik zocht voor Fay en Mees.

Je kinderen verwennen met nieuwe kleding

Veel moeders zullen het beamen: kleding voor je kinderen kopen is bijna het leukst wat er is. Je dochter in een jurkje van Tommy Hilfiger of je zoon in een echt mannenoverhemd van River Woods, mij kun je niet blijer maken. Fay en Mees ook niet trouwens, ze zijn superblij met wat ik de laatste tijd voor ze gekocht heb. Omdat de prijzen heel goed te doen zijn, kan ik regelmatig wat leuks voor ze aanschaffen. Toen ik laatst bij een collega op kraamvisite ging, heb ik ook een schattig pakje gekocht van een hele goede kwaliteit. Ze was er heel blij mee en ik heb natuurlijk wel eerlijk verteld dat ik het tweedehands gekocht had, ze is gelijk ook fan van de webshop.

Zonder vlekken

De website met tweedehands kinderkleding bestond eigenlijk al langer dan de variant voor dameskleding, ik heb het alleen verkeerd om ontdekt. Het concept is uniek te noemen, VintyKids verzamelt alle tweedehands kinderkleding, controleert of het heel is en of er geen vlekken in zitten en laat het professioneel fotograferen. Zodra je iets koopt, krijgt de verkoper een aandeel in de opbrengst. Handig dus, omdat een verkoper zelf niet achter betalingen of verzending aan hoeft, maar wel opbrengst krijgt. Ik ben erg over de kwaliteit te spreken.

Hip zwemmen

Fay kwam dus laatst thuis dat ‘alle meisjes in haar klas’ een bikini of badpak van Protest hebben. Vroeger zou ik niet veel aandacht aan zo’n opmerking geschonken hebben, we weten allemaal dat het niet echt waar is, maar nu kan ik gewoon meegaan in de trend. Toen ik inlogde op VintyKids zag ik gelijk een aantal leuke setjes voor Fay. Ze kon dus gewoon ook nog kiezen. Binnenkort gaat Fay met haar vriendinnen naar het zwembad: in haar Protest bikini. Voor Mees heb ik ook gelijk een nieuwe zwembroek gekocht, komt wel van pas als we binnenkort weer gaan kamperen. Ik zag een super stoere van het merk Topolino. Eigenlijk had ik nog nooit van het merk gehoord, maar toen hij binnenkwam zag ik het direct: een topzwembroek! Hier gaat hij de hele zomer de show mee stelen.