Mooiste outfits scoor je tweedehands

vintywomenTweedehands dameskleding, dat was nooit helemaal mijn ding. Tot ik VintyWomen ontdekte. Supermooie merkkleding, vaak niet eens zo vaak gedragen. Ik heb er al heel wat mooie outfits gescoord.

Schoon en zo goed als nieuw

Bij VintyWomen kun je terecht voor mooie tweedehands dameskleding. Ben je gek op een bepaald merk? Kijk dan voor de gein eens in de webshop wat het aanbod is, misschien vind je, net als ik, precies wat je zoekt. De merkkleding is schoon en zo goed als nieuw. Bij VintyWomen kun je overigens niet alleen kopen, ook de merkkleding in jouw kast kan bij de webshop een tweede leven krijgen. Omdat de kleding zo goed als nieuw is, koop je voor je gevoel nieuwe kleding, maar dan betaalbaar.

Tweedehands kleding ontlast het milieu

Nu is duurzaamheid een modewoord van deze tijd, in het geval van VintyWomen kan ik het alleen maar onderstrepen. Kleding van goede kwaliteit is nu eenmaal niet snel versleten. Door het iemand anders te gunnen, wordt het milieu ontlast. Er hoeft namelijk niet iets nieuws gemaakt te worden en bovendien wordt het kledingstuk gespaard van de afvalberg. Ik en erg blij met deze webshop, omdat ik, als alleenstaande moeder, toch met mijn geringe budget mooie kleding kan kopen. Duurzame kleding, want ook al is het tweedehands, het gaat door de kwaliteit langer mee dan een goedkoop setje van een minder goed merk.

Als mijn maat op voorraad is, is hij van mij!

De lijst met merken waar VintyWomen mee werkt is enorm. Ikzelf ben gek op Guess. Maar laat ik eerlijk zijn, normaliter kan ik dat niet betalen. Nu wel! Ik heb laatst een supermooie spijkerbroek van het merk gescoord met een onwijs mooi jasje. Het leuke is dat de webshop ook tassen en andere accessoires verkoopt. De tas die ik vond, paste uitstekend bij het jasje. Een grijze broek die nog op mijn verlanglijstje staat, was wel in de webshop verkrijgbaar, maar niet in mijn maat. De komende tijd ga ik dat in de gaten houden, zodra hij er in mijn maat is, is hij van mij! Nu zag ik laatst dat ze ook G-Star hebben, bij mijn volgende bestelling bestel ik wat van dat merk. Ik kan bijna niet wachten. Nu zag ik laatst dat VintyWomen een broertje heeft: VintyKids. Daar ga ik binnenkort struinen voor Fay en Mees.