Nutrilent Super Food: Review Van Een All-In-One Maaltijdvervanger


Nu het weer zomer is zijn veel mensen bezig om hun lichaam ‘beachproof’ te maken. De sportscholen worden druk bezocht en er wordt gelet op wat er wordt gegeten. Ook ik ben er druk mee, drie keer per week krachttraining, op de fiets naar mijn werk en daarnaast op een veldje voetballen met vrienden. Toch schoot het afvallen niet op bij mij.nutrilent Want wat is nou goed om te ontbijten, lunchen en dineren? Waar moet op gelet worden bij het maken van gerechten? Dit zijn beide vragen die bij mij naar boven kwamen, en waar ik geen eenvoudig antwoord op leek te vinden.

Goede voeding is ontzettend belangrijk. Het is dé bron van energie voor een mens zoals olie dat voor een auto is. Als je er slechte voedingsstoffen in stopt, zal je ‘machine’ niet soepel werken en vaker onderhoud nodig hebben. Wat mij betreft is voorkomen beter dan genezen!

Een Simpele Oplossing: Nutrilent Super Food

Na enige research op het web kwam ik een nieuw product tegen, Nutrilent Super Food. Op de website gaven ze aan het perfecte voedsel gecreëerd te hebben. Goedkoop, Gezond, Snel en ontzettend Lekker.
 
Eén zakje Nutrilent Super Food staat gelijk aan een complete maaltijd en bevat 1/3 van je dagelijks benodigde voedingsstoffen. Nutrilent is een shake die zó is ontwikkeld dat je alles binnenkrijgt wat een mens nodig heeft, zo staat op de website. Ik was redelijk sceptisch maar besloot toch een variety pack te bestellen.
 
nutrilent verpakkingDe volgende dag kreeg ik een doos thuisgestuurd met het Nutrilent logo er op. In de doos zaten 15 zakjes Nutrilent Super Food in de smaken aardbei, banaan, vanille en chocolade. Er zat zelfs een gratis shakebeker bij.

De Shakes Van Nutrilent

nutrilent verpakking inhoudIk verving die dag gelijk mijn lunch door een aardbeien shake van Nutrilent. De inhoud van het zakje kan gemixt worden met 600 ml water of melk, ik koos ervoor het te mixen met melk. Even goed shaken en ik kon mijn lunchmaaltijd nuttigen, mijn lunch was inderdaad erg snel bereid.
 
Na de eerste slok merkte ik direct dat de shake vol zat met vezels en de smaak was ook goed. Ik was bang dat de shake niet zou vullen en ik na een paar uur weer honger zou hebben, dit was gelukkig niet zo.
 
De aardbeiensmaak was erg goed, maar niet té overheersend. Precies goed om het smaakvol te maken, zonder het idee dat het glazuur van je tanden springt. Je hebt door de vezels ook echt het idee een gezonde maaltijd naar binnen te werken (wat natuurlijk ook zo is!).
 
Na het proberen van alle smaken zijn Banaan en Aardbei de favoriete smaken gebleken.
 
Ik ben al langer bekend met eiwitshakes en ik drink deze regelmatig, zeker voor of ná het sporten. In deze shakes zit ook een hoog eiwitgehalte, wat erg gezond is. Daarnaast is het enorm goed voor spierbehoud of opbouw.

Alles Wat Je Nodig Hebt In Één Shake.

nutrilent shakr.jpgMaar eiwit poeder is niet het enige ingrediënt van deze shakes. Deze shakes zijn er namelijk voor ontworpen om een maaltijd compleet te vervangen! En onze ervaring is dat deze shakes daar zeker toe in staat zijn.
 
Je krijgt er veel energie van, maar geen pieken of dalen zoals bij een maaltijd met veel suikers. De samenstelling van deze shakes zorgen hier bewust voor.
 
De volgende ingrediënten kun je vinden in deze shakes:
  • Hoge kwaliteit proteïne poeder
  • Havermout – Voor duurzame energie.
  • Sojabonen – met hoog eiwit en omega 3-6 gehalte.
  • Fruit poeder. Elk zakje bevat 5 aardbeien of een halve banaan.
  • Maltodextrine – met goede ratio van snelle en langzame carbs.
  • Vitaminen & mineralen.
Deze combinatie is in feite alles wat je nodig hebt om de rest van je leven gezond te blijven, aldus Nutrilent. Dat is een flinke belofte, maar ik denk dat Nutrilent met dit product de spijker op de kop slaat.
 
De combinatie van vitaminen, vezels, eiwitten, gezonde vetten en een goede combinatie van snelle en langzame koolhydraten zouden genoeg moeten zijn om vrijwel ieder persoon te voorzien in zijn dagelijkse behoefte.

Maar Hoe Zit Het Met De Kosten?

Je zou denken dat Nutrilent met deze formule de hoofdprijs zou vragen, maar ik vond de prijzen eigenlijk erg acceptabel.
 
Je kunt 15 maaltijden bestellen voor €30,- en dit is genoeg om jezelf 5 dagen exclusief mee te voeden. In dit geval hoef je dus helemaal niets te eten, en kun je met de shakes gewoon gezond en actief doorleven.
 
Ik heb de shakes persoonlijk niet op deze manier gebruikt. Het is wat mij betreft een ideaal ontbijt, of een perfecte maaltijd vervanger als je geen tijd hebt om een gebalanceerde maaltijd te bereiden en te eten. Het is niet mijn ambitie om het eten geheel te vervangen met deze shakes, maar het is absoluut mogelijk en je zal zeker de gehele dag een gevulde maag hebben!
 
Als je het grootste pakket bestelt daalt de prijs van €2,00 per stuk tot €1,67 per stuk, een zeer nette prijs voor een maaltijdvervanger en een stuk goedkoper dan concurrenten die maaltijd vervangende shakes aanbieden zoals Modifast.

Conclusie

Het motto van Nutrilent is: “Good food should be three things: healthy, tasty, and cheap.”
 
Dit motto wordt naar mijn mening waargemaakt. Natuurlijk, een shake wegdrinken is niet hetzelfde als een hele avond lekker tafelen bij een sushi restaurant. Maar daar is het ook niet voor gemaakt…
 
Wil jij daarentegen een makkelijke, lekkere en goedkope maaltijdvervanger die je ideaal kunt gebruiken als bijvoorbeeld ontbijt? Heb je regelmatig geen tijd of zin om je uit te sloven in de keuken, maar wil je wel al je voedingsstoffen binnenkrijgen?
 
Dan zijn de super food maaltijden van Nutrilent gewoon een absolute aanrader. We raden je aan om er gewoon een paar te bestellen en het zelf te proberen. Je kunt hier een tryout pack met 6 maaltijden bestellen.