Surprisecadeautjes van onder de € 7,50

surprise-300x225Nog druk bezig een surprise te maken? En moet je ook nog een cadeautje kopen? Geen stress, want wij zetten vijf cadeautjes op een rij die de ontvanger waarschijnlijk wel zal aanspreken.

Puzzels

El-Rastro-Madrid-PuzzelHeb je iemand getrokken met veel geduld? Iemand waarvan je weet dat hij wel van een puzzel houdt? Dan zit je waarschijnlijk wel goed met een legpuzzel of een breinbreker. Momenteel is de komische puzzel El Rastro Madrid in de aanbieding. Deze puzzel bevat 1000 stukjes en is 47 bij 31 cm groot. De breinbreker the s nail uit de serie Hard as Nails zal de ontvanger gegarandeerd een tijd bezig houden. Hij lijkt erg simpel op te lossen, maar schijn bedriegt!

Poker

PokerdobbelenVooral jongens vinden poker en pokerdobbelen vaak leuke spellen. Nu kun je al een pokerdobbelspel kopen voor maar € 5,99. Door het kleine formaat makkelijk in een surprise te verwerken. Gewoon een stok kaarten en wat pokerchips kan natuurlijk ook.  

Feestkleding

Pruik-paarsrozeMet kerst en oud- en nieuw in aantocht is (bijna) ieder meisje blij met een paar sjieke handschoenen, een boa of een goede pruik. En zijn de feestdagen weer voorbij, dan zijn ze nog te gebruiken voor carnaval of tijdens een ander verkleedfeestje, bijvoorbeeld voor het galabal. Je hebt al een boa of een paar satijnen handschoenen voor maar € 5,99. Een mooie gekleurde pruik (in vele kleuren en soorten verkrijgbaar) heb je al voor € 6,99.

Laat een reactie achter